✓ Hier leer je websites maken | of je laat ze maken...

Waarom posts met een focus op het midden van een foto het beter doen…

centereren-midden-blogposts-fotos

Waarom posts met een focus op het midden van een foto het beter doen…

Bij het schrijven van blogartikelen mag een foto niet ontbreken. Het resultaat van een blogartikel is vaak mooier wanneer het focuspunt van de foto in het midden is. Waarom doet een post met een focus op het midden van een foto het beter? Het ziet er beter uit. Niet meer, niet minder.

Site in één keer aanpassen

Het is gemakkelijker om de stijl van een blog te veranderen als je goede foto’s gebruikt. Stel je hebt 100 artikelen geschreven en je wilt het overzicht van je artikelen wijzigen… Dan is het fijn als alle foto’s gecentreerd zijn. Je kan altijd nog de foto’s met CSS naar links of rechts plaatsen. Je bent dan met 1 regel code klaar in plaats van 100 foto’s aanpassen. Op deze website zie je ook overduidelijk dat er tijd gestopt wordt in het centeren van de foto’s. Het resultaat is echt beter. Zonder nette foto’s lijkt het echt op een (Web)soep.

Meer kliks door betere foto’s

Het resultaat van betere foto’s in het algemeen is dat gebruikers sneller informatie vinden die zij willen lezen. Je krijgt daardoor dus meer kliks op je website (zogeheten CTR gaat omhoog). Google en andere zoekmachines zien dat weer en geven je een betere ranking in de zoekmachines.

Geef een reactie

Winkelwagentje is nog leeg. Tijd om iets te kopen